Connect with us

Administratie

(FOTO) Primăria Năvodari a pregătit spații de cazare pentru persoanele evacuate din blocul afectat de incendiu

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat că autoritatea locală a pregătit  spațiile de cazare pentru persoanele evacuate din blocul afectat de incendiu.

„Pregătim spațiile de cazare pentru persoanele evacuate din blocul afectat de incendiu. Vom anunța în curând și deschiderea unui punct pentru colectare ajutoare! Până atunci, rugăm persoanele evacuate care au nevoie de ajutor (haine, alimente, sprijin social sau medical) să apeleze numărul de telefon 0768.212.644 (Daniela Chiru). Poliția locală va supraveghea blocul afectat de incendiu pentru a păzi bunurile lăsate în urmă de persoanele evacuate!“, se arată în anunțul primarului.

Apartamente sunt pe strada Mării, în blocurile CONSIR și USAS, și spații locative la Piața de Pește.

Amintim că militarii ISU Constanța au intervenit, astăzi, la un bloc de pe strada Panseluțelor, nr. 14 Sud, Năvodari, unde a izbucnit un incendiu la etajul 5. Flăcările au cuprins mansarda blocului. Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, 14 persoane au fost evacuate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. La fața locului intervin șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autoscări, o autospecială SMURD și o descarcerare, precum și autospeciala pentru transport personal și victime multiple. Incendiul s-a extins pe o suprafață de 1.500 mp, pe patru scări de acces în bloc.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta