Connect with us

Administratie

Năvodari. Chelaru: „Este nevoie de sprijinul tuturor pentru a-i ajuta pe cei rămași fără un acoperiș deasupra capului“

Published

on

Familii întregi au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma incendiului de la mansarda unui bloc din Năvodari. Primarul orașului Florin Chelaru a făcut apel la cetățeni pentru a oferi un ajutor familiilor rămase fără un acoperiș deasupra capului.

„Oameni buni, este nevoie de sprijinul tuturor pentru a-i ajuta pe acești omeni! Președintele asociației de proprietari va deschide luni un cont bancar pentru a putea primi donații în bani.“, a spus Chelaru.

Conducerea Primăriei Năvodari a precizat că 14 persoane au solicitat cazare în spațiile puse la dispoziție de autoritatea locală.

„În această dimineață, echipa Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năvodari a primit solicitări din partea a patru familii pentru cazarea temporară în blocurile de pe Str. Mării. În total, 14 persoane vor primi de astăzi cazare temporară în spațiile puse la dispoziție de Primăria Năvodari. Alte două persoane vârstnice sunt interesate de cazare în spațiile pregătite de autoritatea locală: apartamente în blocurile CONSIR și USAS pe Str. Mării și spații locative la Piața de Pește. Suntem alături de persoanele greu încercate! Pentru cazare și ajutor (haine, alimente, sprijin social sau medical), persoanele evacuate pot suna în continuare la numărul de telefon 0768.212.644 (Dna Daniela Chiru).“, notează Primăria.

Foto: facebook/dumitrascu.costel.aurelian

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta