Conecteaza-te cu noi

Actual

(FOTO) Primarul Chelaru spune că orașul Năvodari va avea cea mai frumoasă și modernă școală din județ

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, spun e că lucrările la noua Școală nr. 3 avansează, se pregătește fundația și se lucrează la interiorul corpului deja existent. Noua Școală nr. 3 este ridicată din fonduri europene și va integra inclusiv corpul de clădire edificat în urmă cu aproape 15 ani, care va fi reabilitat și modernizat. Primarul Florin Chelaru a declarat pentru Ordinea.ro că este prima unitate de învățământ care se construiește după Revoluție la Năvodari. Noua școală va fi amplasată în centrul orașului, pe strada Pescărușului. Edilul spune că unitatea de învățământ nu va fi doar modernă, ci și adaptată cerințelor din 2022. Valoarea proiectului se ridică la 19 milioane de lei, plus TVA.

„Nu e vacanță pentru toată lumea. Astăzi am fost la școală. La noua Școală nr.3 pe care o construim cu fonduri europene. Lucrările avansează, se pregătește fundația, se lucrează la interiorul corpului deja existent! PS: Va fi cea mai frumoasă și modernă școală din județ. Vom avea inclusiv sală de sport și sală de festivități“, spus Chelaru.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions