Connect with us

Actual

Un bărbat din Năvodari a aruncat pe geam mai multe bunuri. A fost internat la secția de psihiatrie Palazu Mare

Published

on

Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat își aruncă mai multe bunuri, pe geamul de la balconul locuinței sale.

”Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 71 de ani, care s-a manifestat recalcitrant și a refuzat să coopereze cu autoritățile.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

La fața locului s-au deplasat și pompieri ai ISU Dobrogea, care au deblocat ușa imobilului în cauză. Aceștia au intervenit cu o autospecială de stingere de la Stația de Pompieri Midia-Năvodari.

Bărbatul a fost transportat la spital, ulterior fiind internat în secția de psihiatrie Palazu Mare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!