Connect with us

Societate

(FOTO) Societate din Nazarcea, amendată cu 100.000 de lei de comisarii Gărzii de Mediu Constanța

Published

on

deseuri

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au efectuat verificări la o societate din localitatea Nazarcea, după ce s-au autosesizat cu privire la grămezile de desșuri de toate tipurile aflate pe un teren cu suprafața de circa 100 mp. Societatea în cauză a salubrizat terenurile deținute și a depozitat toate deșeurile la limita proprietății – au fost identificate deșeuri reciclabile, anvelope uzate, ambalaje de plastic și metal, deșeuri vegetale, deșeuri inerte, piese auto, filtre de ulei, ambalaje cu conținut de produse petroliere etc.

”Totodată, societatea desfășoară o activitate care necesită autorizație de mediu, existând pe amplasament mai multe rezervoare de depozitare combustibili. Pentru neconformitățile constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 100.000 de lei și s-au stabilit măsuri de remediere.”,  a precizat Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

deseuri

deseuri

deseuri

deseuri

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!