Connect with us

Societate

Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” din Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt vacante

Published

on

scoala constantin brancoveanu

Școala Gimnazială nr. 23 ”Constantin Brâncoveanu” din Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor școală – 3 posturi, în cadrul Compartimentului secretariat.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • studii medii;
  • are abilități de relaționare, comunicare cu școlarii, părinții și cu personalul  unității de învățământ;
  • are disponibilitatea de a lucra în schimburi;
  • are abilități de utilizarea ustensilelor de lucru și produsele de curățenie;
  • rezistență la efort fizic și stres;
  • vechimea în domeniul postului constituie un avantaj.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 decembrie: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19 decembrie, ora 12.00: proba scrisă;
  • 19 decembrie, ora 14.00: proba interviu.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială nr. 23 ”Constantin Brâncoveanu” din Constanța, str. Dezrobirii, nr.82, județul Constanța.

Relaţii suplimentare privind depunerea dosarelor se obţin la telefonul secretariatului unității: 0341 405 843.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement