Connect with us

Societate

(FOTO) Cătălin Moroșanu, invitat de onoare în orașul Ovidiu. Sportivul a ținut un seminar în fața elevilor

Published

on

orasul ovidiu

În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, la invitația primarului George Scupra, Cătălin Moroșanu cel mai iubit sportiv  al luptelor de contact din România, a fost prezent în Ovidiu.

Acesta a ținut un seminar pe teme sociale (bullying și prevenția împotriva consumului de droguri) în fața a peste 400 de elevi din Ovidiu (Liceul Tehnologic ”Ion Podaru”, Școala Gimnazială Nr. 2 ”Poet Ovidiu” și grupa de karate a Clubului Sportiv al orașului – Ashikara.

Copiii s-au bucurat de prezența marelui campion iar la sfărșitul seminarului, după discuții libere și întrebări, au primit autografe și fotografii cu Cătălin Moroșanu.

”Ne onorează vizita lui Cătălin Moroșanu în orașul nostru și cred că elevii noștri au nevoie de repere și de exemple pozitive. Sportul este cea mai bună alternativă pentru o viață sănătoasă și totodată îi ajută la disciplină și educație. Mă preocupă viitorul tinerei generații și de aceea facem tot ceea ce ține de noi să investim și să promovăm acest tip de evenimente. Le urez succes tuturor copiilor, la școală dar și în competițiile în care sunt angrenați și felicit părinții care își îndrumă copiii către sport.”, a declarat primarul George Scupra.

Advertisement

orasul ovidiu

 

orasul ovidiu

orasul ovidiu

orasul ovidiu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement