Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

(FOTO) Sute de detectoare de fum și de monoxid de carbon, instalate în mai multe comune din județul Tulcea

Published

on

detector fum tulcea

Campania „DETECTOR PENTRU VIAȚĂ”  a ajuns la final în județul Tulcea.

În aproape 40 de localități din 15 comune ale județului Tulcea au fost instalate 375 de detectoare de fum și 125 de monoxid de carbon în locuințele persoanelor care prezentau un risc crescut la incendii ori intoxicare cu monoxid de carbon. Persoanele beneficiare ale acestor dispozitive au fost informate cu privire la pericolul pe care îl reprezintă sursa de încălzire pe care o au în locuință, riscul la care se expun în cazul degajărilor de fum, dar și a unei întrețineri deficitare a coșurilor de fum, supraîncărcarea sobelor și depozitarea materialelor ușor inflamabile în proximitatea acestora.

De asemenea, salvatorii tulceni le-au explicat cetățenilor și modul în care aceste detectoare funcționează și cum trebuie să acționeze în momentul în care alarma este declanșată.

”DETECTOR PENTRU VIAȚĂ” este parte a parteneriatului „Împreună pentru siguranță” realizat în scopul conștientizării și educării populației cu privire la manifestarea riscului la incendiu. Astfel, prin campania Detector pentru Viață” E.ON și DELGAZ Grid a donat la nivel național Departamentului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon, județului Tulcea revenindu-i 500 dintre acestea care au fost instalate în aproape 400 de locuințe, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Advertisement
palaz

detector fum tulcea

detector fum tulcea

detector fum tulcea

detector fum tulcea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions