Conecteaza-te cu noi

Actual

ȘAPTE copii au ajuns în spital după ce au fost spălați cu soluție de deparazitat oile

Published

on

spital judetean

Duminică seara, 12 mai, la unitatea primiri urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța au fost aduse mai multe persoane, adulți și copii, cu stare generală modificată, ca urmare a expunerii la o substanță toxică de uz veterinar, o soluție de deparazitat oile.

Este vorba despre mai mulți minori, cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani și doi adulți, de 21, respectiv 38 de ani.

Au fost toți preluați imediat, dat fiind faptul că prezentau cefalee, greață, vărsături.

Unul dintre copii era în stare gravă, în comă așa că a fost intubat și internat în terapie intensivă.

Și celelelate persoane au rămas internate pentru îngrijiri medicale și tratament de specialitate.

4 copii sunt la terapie acută, iar alte 4 persoane în secția medicală. Evoluția a fost bună în toate cazurile. Inclusiv minorul care intrase în comă are acum stare generală buna, este cooperant, cu evoluție favorabilă.

Nouă persoane au fost internate în spital – o femeie de 38 de ani, fiica ei în vîrstă de 21 de ani și 7 minori.

Pe secția medicală sunt internate cele 2 femei și doi minori de 16 și 17 ani, pe terapie acută sunt alți 4 minori, iar pe terapie intensivă este încă un minor.

Preciză, că persoanele internate sunt din localitatea Lipnița, județul Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions