Connect with us

Actual

(FOTO) Un obiect straniu s-a prăbușit peste o casă din Hunedoara

Publicat

la

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14.00, un apel la 112 anunța faptul că o piatră a căzut prin acoperișul unei case din municipiul Hunedoara. La fața locului s-au deplasat de urgență  o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara.

În același timp, a fost alertat și trimis la locul respectiv și echipajul de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare (CBRN) din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei.

Potrivit jurnaliștilor de la Glasul Hunedoarei, în urma analizei a rezultat că aceasta nu prezenta pericol radiologic. Obiectul prăbușit, care are dimensiunile de 30×15 cm și cântărește 40-50 kg.

Pentru o analiză amănunțită, piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara și transportată la Institutul Național De Cercetare Dezvoltare Pentru Securitate Minieră Și Protectie Antiexplozivă Insemex Petroșani.

”Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței. Pagubele materiale sunt însemnate fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și acoperișul din aceasta”, precizează ISU Hunedoara, citat de jurnaliștii ziarului Glasul Hunedoarei.

Deocamdată nu se cunoaște proveniența obiectului cu conținut de zgură și metal.

Sursa foto: Glasul Hunedoarei

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Portul Militar Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 13 august, în intervalul orar 9:00 – 17:00, CT BUS pune la dispoziția publicului călător două autobuze ce vor efectua curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța) și retur.

Cele 2 autobuze vor asigura transportul către și de la festivitățile prilejuite de ,,Ziua Porților Deschise în Portul Militar”.

Reamintim că mâine, în portul militar Constanța, publicul este invitat, în intervalul orar 9.00-17.00, la Ziua Porților Deschise, unde vor putea fi vizitate nave militare, un elicopter Puma Naval, expoziții de tehnică și armament, standuri cu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, iar pasionații de nave pot experimenta, gratuit, tensiunea din interiorul bătăliilor navale virtuale, într-un spațiu special amenajat de echipa World of Warships.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Florin Vizan, noul director general al Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Florin Vizan va fi, începând cu data de 16 august, noul director general  al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime  SA.

În data de 15 august, îi expiră mandatul de director general lui Florin Goidea. Potrivit surselor noastre, el va ocupa funcția de director adjunct.

Aceste decizii au fost luat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al CNAPMC.

Florin Vizan, susținut de PSD,  a fost director general al DRDP Constanța, funcție în care a fost numit în data de 26 mai a.c.

În perioada guvernării PDL, Vizan s-a aflat la conducerea Petromin, APC, Oil Terminal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Sunt implicate un camion și un autoturism

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 13.15, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La fața intervin următoarele resurse: un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața. Alte două persoane, ambele de 55 de ani, au fost transportate conștiente la spitalul județean Constanța.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: