Conecteaza-te cu noi

Actual

(FOTO) Un obiect straniu s-a prăbușit peste o casă din Hunedoara

Published

on

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14.00, un apel la 112 anunța faptul că o piatră a căzut prin acoperișul unei case din municipiul Hunedoara. La fața locului s-au deplasat de urgență  o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara.

În același timp, a fost alertat și trimis la locul respectiv și echipajul de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare (CBRN) din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei.

Potrivit jurnaliștilor de la Glasul Hunedoarei, în urma analizei a rezultat că aceasta nu prezenta pericol radiologic. Obiectul prăbușit, care are dimensiunile de 30×15 cm și cântărește 40-50 kg.

Pentru o analiză amănunțită, piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara și transportată la Institutul Național De Cercetare Dezvoltare Pentru Securitate Minieră Și Protectie Antiexplozivă Insemex Petroșani.

Advertisement

”Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței. Pagubele materiale sunt însemnate fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și acoperișul din aceasta”, precizează ISU Hunedoara, citat de jurnaliștii ziarului Glasul Hunedoarei.

Deocamdată nu se cunoaște proveniența obiectului cu conținut de zgură și metal.

Sursa foto: Glasul Hunedoarei

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions