Conecteaza-te cu noi

Actual

(FOTO) Un ofițer și șapte subofițeri din cadrul ISU Constanța, înaintați în grad de Ziua Protecției Civile

Published

on

militari isu avansare

Aniversarea a 91 de ani de la legiferarea Protecției Civile, ne oferă prilejul ca astăzi, 28 februarie, să celebrăm această componentă importantă a apărării naționale, al cărei rol a crescut de la an la an, dobândind noi valențe, dând încredere și siguranță românilor.

Misiunile și atribuțiile structurilor de protecție civilă din România au devenit tot mai complexe, orientate a face față tuturor situațiilor de risc, asigurând resurse necesare supraviețuirii, iar rezultatele lor se reflectă în mii de vieți salvate și bunuri protejate ori puse la adăpost în caz de dezastre naturale, precum și acțiuni militare.

”Cu acest prilej, am asistat și la festivitatea de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad a unui ofițer și a 7 subofițeri, din cadrul inspectoratului, care s-au distins prin modul de îndeplinire al atribuțiilor.

De asemenea, 54 de cadre din cadrul Inspectoratului au fost recompensate moral, după cum urmează: 24 de citări în ordinul de zi pe unitate, 5 felicitări și 25 mulțumiri. La Mulți Ani!”, a menționat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Advertisement

militari isu avansare

militari isu avansare

militari isu avansare

militari isu avansare

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions