Conecteaza-te cu noi

Administratie

(FOTO +VIDEO) La Năvodari, s-a dat startul distracției la mare. Sute de copii și părinți au participat la „Sport în Familie”

Published

on

La Năvodari s-a dat startul distracției la mare! Sute de persoane au participat, astăzi, la acțiunea „Sport în Familie”, organizată de Primăria Năvodari, în parteneriat cu SC Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean și Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Prima ediție a evenimentului ”Sport în familie” a loc în stațiunea Mamaia Nord, iar în deschiderea evenimentului toți participanții au fost chemați la activități recreative precum: zumba, dans, fitness ori yoga.

Începând cu ora 12.00, copiii (6 ani+) și părinții au participat împreună la activități sportive multiple – pe plajă ori pe bitum (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul ori traseu biciclete), fiind organizate și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box.

„Astăzi a fost despre mișcarea în familie. În total, au fost peste 700 de copii, alături de părinții acestora. Am avut sporturi diverse, de la întreceri cu bicicletele, până la volei, handbal, fotbal, tenis cu piciorul, baschet și chiar un traseu de exatlon. Nu a fost vorba despre competiție, ci despre a ne simți bine, să socializăm și să ne distrăm. Niciun copil nu a plecat acasă fără un premiu din partea organizatorilor. Este prima ediție și a avut un real succes, iar la anul trebuie să o facem de o anvergură mai mare.“, a spus viceprimarul orașului Năvodari, Costel-Aurelian Dumitrașcu.

Advertisement

El spune că a avut ideea de a organiza acțiunea „Sport în Familie” după ce a văzut câți copii din Năvodari sunt îndrăgostiți de mișcare și sport, mai ales că sunt 800 de copii înscriși la Clubul Sportiv din localitate, plus copii care fac sport la cluburile private.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions