Connect with us

Actual

(FOTO + VIDEO) OPC Constanța ÎNCHIDE fabrica de pâine Balbo. DEFICIENȚE MAJORE și AMENDĂ RECORD

Published

on

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Constanța continuă verificările în unitățile de alimentare publică din oraș. De data aceasta, totul a început, potrivit informațiilor inspectorului șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, de la magazinul Profi – CET, unde “în navete de o curatenie indoielnica se transporta paine”.

În urma verificărilor, șeful OPC Constanța a explicat că au ajuns la fabrica unde erau făcute produsele. Aici, așa cum se poate vedea și din imagini, existau deficiente majore la depozitare, fluxul tehnologic prezenta derapaje, materii prime si etichete ce inseala consumatorul, ambalare cu mana, fara manusi, in praf, după cum explică Horia Constantinescu.

“Am inchis fabrica aseara, am aplicat 22.000 de lei sanctiuni, am dispus oprirea livrarilor si returul loturilor deja vandute! De subliniat ca toate produsele contineau produse « tip » (ciocolata, gem etc), inseland consumatorul”, a declarat Horia Constantinescu.

Ce au găsit inpectorii de la OPC la Fabrica de pâine BALBO din orașul Constanța, vedeți în imagini:

Advertisement

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement