Connect with us

Societate

Fundația Clopot va organiza Festivalul Iernii. Inca se pot depune contestatii!

Maria Ionescu

Publicat

la

La procedura de selecţie și evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării și derulării evenimentului ”Festivalul Iernii”, până la data limită de 11.10.2016, au fost depuse oferte de către: Fundația Umanitară ”Clopot”; Asociația Descoperă Constanța și Asociația Clubul Isis. În urma derulării procedurii de selecţie și evaluare a ofertelor depuse, a fost desemnată câştigătoare oferta care aparţine Fundației Umanitară ”Clopot”, care a întrunit un punctaj de 80 de puncte. Asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea selecţiei pot fi formulate contestaţii  în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţă în mod oficial a rezultatului selecţiei, prin publicarea  acestuia pe site-ul autorității finanțatoare. Am încercat să obținem mai multe informații despre fundația câștigătoare, dar a fost aproape imposibil. Cu chiu, cu vai, am aflat că a fost fondata in 1997.  Fundația Umanitară Clopot a  implementat şi participat, în calitate de partener, la proiecte culturale cu finanţare  europeană. Acestea au vizat acțiuni de promovare a culturii şi turismului cultural. In plus, implicarea în unele programe cu finanțare externă au fost îndreptate în zona promovării patrimoniului material și imaterial. Au fost derulate proiecte culturale și artistice  în domeniul teatru, muzică etc. Mai multe informatii despre Fundatia Clopot si Festivalul Iernii va vom oferi dupa finalizarea procedurii de achizitie publica, la sfarsitul perioadei in care se pot depune contestatii si anuntarea definitiva a castigatorului. Reamintim faptul că acest festival al iernii se va desfășura în perioada 1-30 decembrie 2016 și că, încă în luna august, primăria municipiului Constanța a cerut opinia constănțenilor vizavi de ce anume își doresc de la acest eveniment de iarnă. În caietul de sarcini care însoțește anunțul, sunt cuprinse multe dintre propunerile dezbătute la întâlnirea cu locuitorii ce a avut loc în vară. Anul acesta, Festivalul Iernii nu va mai avea loc lângă Pavilionul Expozițional, ci în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. Deocamdată se știe doar că organizatorii, indiferent cine vor fi ei, vor fi obligați să amenajeze și standuri pentru ateliere meșteșugărești (cu toate că, dacă fi iarnă friguroasă nu știm cine se va înghesui în ele!)

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Societate

O nouă zi, o nouă avarie RADET. Vezi unde nu este apă caldă şi căldură

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, dispecerul de serviciu al RADET Constanţa a anunţat o nouă avarie la sistemul centralizat de încălzire. Este vorba despre locuitorii din zona Casa de Cultură, care nu beneficiază nici de căldură, nici de apă caldă. Iar afară sunt doau 2 grade Celsius….

Iată anunţul postat de RADET:

Ca urmare a apariției unei avarii pe rețeaua de transport a agentului termic primar, nu se pot asigura serviciile de termoficare la PT 59, 74, 75, parte din zona Casa de Cultura.

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim de înțelegere și cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie !

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Silviu Vexler, noul preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Deputatul Silviu Vexler este noul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România. El a fost ales miercuri, 25 noiembrie, pentru un mandat de patru ani, prin votul celui de-al patrulea Congres al FCER – Cultul Mozaic, desfășurat la Palatul Parlamentului.

În decembrie, el va candida și pentru un nou mandat de deputat, pe locurile rezervate minorităților naționale.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Cum circulă autobuzele CT BUS în intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2020, autobuzele CT BUS vor circula conform programului de weekend, în intervalul orar 5.45 – 23.00.

De asemenea, în acelaşi interval, tonetele pentru vânzarea de bilete și abonamente sunt deschise în intervalul orar 07.00 – 13.00, cu excepția tonetei amplasată în stația 40-43 de la Gara CFR, care are program de lucru în intervalul orar 6.00 – 21.00.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: