Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Gata minivacanța! Este trafic intens în PTF Vama Veche și PTF Negru Vodă

Published

on

Astăzi, 5 iunie, se termină minivacanța de 1 Iunie și Rusalii, iar în punctele de trecere a frontierei este din nou aglomerație. Dacă acum câteva zile era trafic intens pe sensul de ieșire din țară, acum românii stau la coadă pentru a reveni acasă.

La această oră (n.r. – ora 10.00) deja sunt valori crescute de trafic pe sensul de intrare în țară. La punctele de trecere a frontierei de la Vama Veche și Negru Vodă este un număr mare de autoturisme la controlul de frontieră. Potrivit site-ului Trafic Online al Poliției de Frontieră, deja sunt cozi de autoturisme iar timpul de așteptare este de 30 de minute. În punctele de trecere a frontierei de la Lipnița, Dobromir și Ostrov timpul de așteptare este de doar 10 minute.

”P.T.F Vama Veche și P.T.F. Negru Vodă vor înregistra trafic intens și timp mai mare de așteptare, iar P.T.F. Lipnița, Dobromir și Ostrov vor avea valori mai mici.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Tocmai din acest motiv au fost luate măsuri pentru ca timpul de așteptare să fie redus, prin suplimentarea numărului de polițiști de frontieră care efectuează controlul pe sensul de intrare și prin folosirea unei benzi suplimentare pe contrasens dacă situația impune.

Vor fi utilizate și stații mobile de control și se va coopera operativ cu autoritățile de frontieră bulgare pentru fluidizarea traficului în punctele de trecere.

”Le recomandăm șoferilor să se informeze despre timpul de așteptare pe site-ul Poliției de Frontieră Române, secțiunea trafic online, și să utilizeze toate punctele de trecere deschise circulației internaționale cu Republica Bulgaria. Drum bun și fără evenimente neplăcute.”, a menționat Andrei Ene.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions