Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

În minivacanță, polițiștii constănțeni au reținut 80 de permise de conducere

Published

on

În perioada 1-5 iunie a.c., peste 200 de poliţişti, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, aproximativ 150 de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și 110 jandarmi, din cadrul  Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța, au acționat, zilnic, pentru a asigura menținerea ordinii și liniștii publice în minivacanța de Rusalii, prin prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru siguranța și fluența traficului rutier, efectivele fiind suplimentate, având în vedere numărul mare de turiști, care se află pe litoral.

Tot în această perioadă, polițiștii constănțeni au intervenit, independent sau în patrule mixte cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța, în sprijinul celor care au avut nevoie de noi, la peste 500 de evenimente, dintre care aproximativ 460 au fost sesizate prin S.N.U.A.U 112.

Totodată, au desfășurat 60 de acțiuni, în principal pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și de prevenire a comiterii de infracțiuni în mediul urban, rural, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

În perioada 1 – 4 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au aplicat 900 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 400.000 de lei.

Pentru siguranța traficului rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 80 de permise de conducere, dintre care 13 pentru depășirea limitei legale de viteză, 11 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere.

Totodată, au fost retrase 25 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 15 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, au fost depistate în flagrant delict 31 de persoane, bănuite de comiterea unor infracțiuni și a fost identificată o persoană dată în urmărire.

Concomitent, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 7.000 de lei și au constatat 2 infracțiuni în flagrant.

De asemenea, au executat 14 misiuni de asigurare a ordinii publice și au intervenit la 9 evenimente sesizate prin S.N.U.A.U. 112.

Totodată, jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța au acționat, alături de polițiști, pe linia menținerii ordinii publice, în municipiul Constanța și în stațiunile Năvodari, Mamaia, Costinești și Vama Veche.

Aceștia au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/ 199, în valoare totală de 23.000 lei și au constatat o infracțiune în flagrant.

Totodată, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au acționat pentru combaterea traficului de droguri și a traficului cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind vizate, în special, cluburile și barurile din stațiunea Vama Veche.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions