Connect with us

Actual

Polițiștii constănțeni au depistat la volan bărbați băuți, drogați sau fără permis de conducere

Published

on

beat la volan

La data de 4 spre 5 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției Rutiere și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română, au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Acțiunea s-a derulat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 36.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 11 permise de conducere pentru conducere sub influența alcoolului.

Advertisement

De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Exemple:

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 1.24, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Advertisement

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 2.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Yokohama, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.

drogat la volan

Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Traian, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Advertisement

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.

Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 23.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Democrației din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Advertisement

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nici o cateorie de vehicule.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement