Connect with us

Politica

George Muhscină, liderul PNL Constanța, într-un moment de sinceritate: “Atributul opoziției? Mai multă vorbă!”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Președintele PNL Constanța – Organizația Municipală, George Muhscină, a organizat, astăzi, o conferință de presă în care a turuit, dintr-un material scris de către colegii săi, care sunt problemele Constanței, ce fac și ce nu fac autoritățile. Muhscină a anticipat întrebările jurnaliștilor și a oferit tot răspunsuri citite și a anunțat că aleșii locali liberali vor vota, mâine, proiectele propuse în ședințele de Consiliu Local Municipal Constanța și Consiliul Județean Constanța. De altfel, liderul liberalilor de la municipiu a și recunoscut că rolul opoziției este… vorba multă. După mai bine de-o oră de prezentare, am aflat că vor propune reprezentanților Consiliului Județean Constanța să preia clădirea unde a funcționat “Casa Soarelui”, pentru îngrijirea bolnavilor de cancer. “Este soluția pe care o vedem și este cea eficientă”, a spus, printre altele, George Muhscină.

De asemenea, alte proiecte pentru care liberalii au anunțat votul lor favorabil se referă la acordul pe care Municipalitatea intenționează să îl semneze cu BERD, contractul cu firma Polaris M Holding, despre care liderul de la Municipiu susține că “PNL nu poate fi părtaș la falimentul orașului” și vor fi puse condiții pentru ca acest proiect să fie votat “pentru a evita ceea ce s-a întâmplat până acum, respectiv îmbogățirea rapidă a unui grup select de oameni”. Mai mult, liberalii vor acorda vot și pentru ca Municipalitatea să preia în administrare stadionul Farul, asta după ce același lider al PNL, care astăzi, a anunțat votul favorabil, a stat în spatele colegilor din Consiliul Local să-i verifice, situație care s-a lăsat, după cum toată lumea știe, cu excluderea consilierilor Romeo Rezeanu și Horia Călimente. Astăzi, Muhscină a încercat o explicație și s-a încurcat în propriile cuvinte, dar a și recunoscut un aspect demn de analizat: “Atributul opoziției? Mai multă vorbă!” Altfel, Rezeanu și Călimente “au încălcat și cu alte ocazii statutul și regulamentul PNL”, iar aceste abateri repetate ar fi dus la decizia excluderii. Oricum, aceasta era întrebarea anticipată pentru care Muhscină își pregătise un răspuns potrivit scris.

În aceeași ordine de idei, liberali vor vota și pentru darea în folosință Arhiepiscopiei Tomisului a terenului de la Billa în vederea construirii unei biserici și îi asigură pe constănțeni că vor trata “cu seriozitate” problemele lor și le aduce la cunoștință că propunerile PNL nu se regăsesc în ordinea de zi a ședințelor de Consiliu Local, deși lucrează în comisii, au adus documente și au făcut studii, doar că nu se dorește promovarea lor. Un exemplu dat este cel al consilierului local Cristina Văsii, care a propus transport gratuit pentru elevii din municipiul Constanța. “Împotrivă vom vota doar pentru proiectul construirii bisericii de pe Bd. Mamaia”, a completat președintele PNL Constanța.

La conferința de presă au mai participat consilierii PNL George Niculescu și Costiv Avătavului, dar și fostul director al DSP Constanța, Marius Enescu.

Comments

comments

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: