Connect with us

Politica

George Muhscină (PNL): Disprețul pentru bolnavii de cancer devine emblema orașului Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Președintele Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, a lansat un apel la solidaritate cu bolnavii de cancer din Constanța, care trec prin clipe cumplite ca urmare a nepăsării autorităților. Această categorie de pacienți este neglijată total de aproape doi ani. Neglijența culminează cu închiderea singurului centru de îngrijire paleativă pentru pacienții aflați în fazele terminale ale bolii.

Nu putem rămâne nepăsători la nevoile unor pacienți grav bolnavi a căror singură vină este că trăiesc în Constanța. După ce pacienții bolnavi de cancer au fost <<goniți>> din Constanța, în ultimii aproape doi ani, ca urmare a încetării activității Secției de Radiologie, în prezent aflăm cu stupoare că singurul centru de îngrijire paleativă își închide porțile din motive legislative! Suntem hotărâți să inițiem, la nivelul Filialei PNL Constanța, toate acțiunile posibile pentru a stopa această nedreptate prin care trec constănțenii loviți de cumplita boală. Interpelăm Ministerul Sănătății și trimitem adrese către DSP. În paralel, explorăm posibilitatea ca, la nivelul Consiliului Județean Constanța, să preluăm în administrare Casa Soarelui și terenul aferent pentru a asigura continuarea funcționării fundației. Nu se poate acționa atât de inuman. Autoritățile și-au făcut un veritabil scut din birocrație, în spatele căruia se ascund de cele mai fundamentale responsabilități”, a explicat consilierul județean liberal, purtător de cuvânt al PNL Constanța.

Situația în care se află astăzi bolnavii de cancer în Constanța devine emblematică și descrie perfect disprețul autorităților constănțene față de cetățeni”, a subliniat președintele Organizației Municipale PNL Constanța, George Muhscină.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Făgădău DEMISIONEAZĂ din PSD

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

La PSD Constanța se discută cu cuțitele pe masă. În bătălia pentru funcțiile eligibile pentru Parlament, se aruncă cu amenințări de demisii. Potrivit unor surse din PSD Constanța, primarul Constanței Decebal Făgădău ar fi anunțat că își va da demisia din toate funcțiile pe care le deține în PSD. Vom reveni cu amănunte!

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Constanța. PNL a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Conducere PNL Constanţa a depus, astăzi, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. La Camera Deputaților, lista PNL este deschisă de președintele organizației, Bogdan Huţucă, iar la Senat de Septimiu Bourceanu.

„Venim în fața constănțenilor cu o echipă câștigătoare. Munca acestei echipe a contribuit la trei victorii consecutive ale liberalilor în alegeri. Împreună am câștigat alegerile europarlamentare în 2019 când am dus cel mai mare număr de europarlamentari la Bruxelles. Împreună am câștigat în toamna anului trecut alegerile prezidențiale și tot împreună am reușit o victorie istorică la Constanța, când alături de constănțeni am spus stop abuzurilor, stop blocajelor și stop unei administrații toxice marca PSD. Parte din această echipă câștigătoare astăzi conduce primăriile din județul Constanța, va conduce instituții și autorități publice și va reprezenta constănțenii în Parlamentul României. O să vorbim cetățenilor despre justiție, despre alocarea unor resurse fără precedent“

Iată lista de candidați:

Camera Deputaţilor

Bogdan Huțucă

Mircea Banias

Marian Crușoveanu

Bogdan Bola

Sorin Mihai

Mihnea Drumea

Adriana Câmpeanu

Mihaela Scrieciu

Dorin Opreanu

Andrei Dimancea

Cristian Zahariuc

Dănuț Constantin Pață

Luchian Nichita

Elena Carmen Bratu

Senat

Septimiu Bourceanu

George Niculescu

Dana Dina

Mariana Mitra

Alexandru Bobe

Bogdan Drugă

Marius Ion Sponoche

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

PSD Constanța se zguduie din temelii. LUCIAN LUNGOCI, DEMISIE din funcția de secretar executiv

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Apele se tulbură și mai tare în PSD Constanța. Secretarul executiv al Organizației Județene a PSD Constanța, Lucian Lungoci și-a dat demisia din funcția pe care o deține. Potrivit unor surse din PSD, se pare că decizia lui Lungoci a plecat de la jocurile care s-au făcut cu listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Amintim că, inițial, Lungoci a fost numit pe locul patru în lista de candidați la alegerile parlamentare, după Horia Marius Ţuţuianu, Ileana Cristina Dumitrache și Decebal Făgădău. O decizie finală va fi luată astăzi la București.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: