Conecteaza-te cu noi
SEAS

Energie&Mediu

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei: “Verificăm zilnic toată starea sistemului energetic național”

Published

on

Într-o perioadă în care toți factorii implicați în sectorul energetic și nu doar ei au opinii privind modul în care România va trece de această iarnă, secretarul de stat din Ministerul Energiei, George Niculescu, vine cu o declarație prin care liniștește populația și amintește că scenarii fataliste se fac an de an.

De altfel, oficialul din Ministerul Energiei punctează clar că România va depăși sezonul rece anul acesta fără niciun fel de problemă majoră în sectorul energetic.

“Se vorbeşte foarte mult despre problemele pe care le vom întâmpina în această iarnă. Văd tot felul de opinii cât se poate fataliste. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi anul trecut, în preajma sezonului de iarnă. Au fost tot felul de anunţuri care ne pregăteau pentru situaţii de criză însă am depăşit sezonul rece fără niciun fel de problemă. Monitorizăm zilnic stocul depozitelor de gaze naturale, în funcţie de importuri, cantităţile de apă în lacurile de acumulare şi, în general, toată starea sistemului energetic naţional”, explică George Nicolescu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions