Conecteaza-te cu noi

Administratie

Ghiciți ghicitoarea noastră? Pe ce vrea Chițac să cheltuie 1,4 milioane de euro în iarna următoare?

Published

on

Primăria condusă de Chițac continuă „tradiția“ de a cheltui bani grei pentru iluminatul festiv de sărbători. Concret, potrivit e-licitatie.ro, Primăria municipiului Constanța a publicat un anunț prin care vrea să organizeze o licitație pentru închirierea și montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă 2022 – 2023, pentru trei loturi.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 5.935.386 de lei, fără TVA, sau 7.063.109 cu TVA (1.428.998 de euro)

Amintim că, anul trecut, valoarea contractului a fost de 6.465.828 cu TVA (1.316.212.48 de euro).

„Obiectul contractului îl constituie închirierea inclusiv montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă: – Lot I – Iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța – Lot II – Iluminat festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu Constanța – Lot III – Iluminat festiv în Parcuri din municipiul Constanța Termenul limita pana la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 20 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 11-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.“, se arată în anunț.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions