Conecteaza-te cu noi

Actual

Grav accident rutier în județul Constanța cu 9 victime. Intervine elicopterul SMURD

Published

on

În cursul zilei de azi, 3 septembrie, în județul Constanța a avut loc un grav accident de circulație. Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la ieșirea din Băneasa spre Ostrov unde a avut loc u impact violent între două autoturisme.

La fața locului intervin mai multe echipaje, respectiv Descarcerare, ATPVM, Smurd Medgidia, Descarcerare Fripis, un echipaj de Stingere de la  Baneasa, 3 echipaje  SAJ, Elicopterul și SMURD Cernavodă.

Din primele informații, în accidentul rutier au fost implicate 9 persoane, respectiv 7 adulti și 2 copii. Dintre acestea, un adult este inconștient  și se execută la ora actuală manevre de resuscitare. De asemenea, sunt 6 adulți cu politraumatisme, iar minorii sunt în curs de evaluare (au leziuni minore).

Update: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, în accident au fost implicate 10 persoane, respectiv 5 bărbați, două femei și trei minori.

Advertisement

O femeie, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare, a fost declarată decedată la locul intervenției.

Toate celelalte victime au fost transportate la spital. Cu Smurd Cernavodă au fost transportați doi minori cu un adult, toți trei constienți, cu Smurd Medgidia – doi adulți (de asemenea, conștienți), cu Elicopterul Smurd – un minor (conștient).

Celelalte 3 persoane adulte (conștiente), au fost transporatate la spital cu 3 ambulanțe SAJ.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions