Connect with us

Actual

Bărbat din Ovidiu, ARESTAT pentru conducere fără permis și în stare de ebrietate

Published

on

În cursul zilei de ieri, un bărbat din Ovidiu a fost arestat pentru 30 de zile de către instanța de judecată din Constanța pentru conducere fără permis și refuzul de recoltare a probelor biologice.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 19 august 2020 și 1 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, care a condus un autoturism în orașul Ovidiu în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, refuzând recoltarea de probe biologice de ambele dăți.

În urma testării cu aparatul etilotest la data de 19 august 2020 a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la data de 1 septembrie a.c. a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, bărbatul a condus autoturismul fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

”În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul, de 28 de ani, la data de 1 septembrie a.c., a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și ulterior, instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!