Connect with us

Actual

Un bărbat din Nicolae Bălcescu, accidentat MORTAL pe trecerea de pietoni

Published

on

În cursul serii trecute, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, condus de un bărbat, de 33 de ani, și un bărbat, de 66 de ani, care traversa strada, pe lângă bicicletă, pe marcajul pietonal.

”În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 66 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!