Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Grav accident rutier între Movilița și Topraisar! Elicopterul SMURD zboară spre locul evenimentului

Published

on

În urmă cu puțină vreme, în jurul orei 18.00, a avut loc un eveniment rutier între Movilița și Topraisar. Din primele informații primite prin intermediul numărului de urgență 112, se știa că o persoană a rămas încarcerată.

În momentul în care au ajuns la fața locului, echipajele saj Constanța au stabilit că este vorba despre două femei și trei copii care au fost răniți.

La ora actuală acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Update: Soferița implicată în acest eveniment rutier are 33 de ani și conducea un autoturism Mercedes pe DJ 38. La un moment dat a vrut să depășească un autocamion dar, cum din față îi venea alt autocamion, a tras brusc dreapta de volan.

Lucru pe care l-a făcut și șoferul autocamionului care circula în aceeași direcție de mers cu Mercedesul. Dar autoturismul a acroșat ușor autocamionul, motiv pentru care ambele mașini au ieșit în decor. Din păcate, Mercedesul s-a izbit de un copac.

Așa cum v-am informat deja, șoferița și pasagera din dreapta față, o femeie de 32 de ani, au fost rănite.

Accidentul s-a produs la km 13 al DN 38, auto rulând dinspre Movilița către Topraisar.

Minorii din autoturismul Mercedes au vârste cuprinse între 2 și 11 ani. Este vorba despre două fetițe și un băiețel.

Potrivit serviciului de ambulanță Constanța, la locul solicitării au fost identificați: o femeie cu traumatism cranio cerebral, cea de-a doua cu un traumatism cranio cerebral și traumatism al membrului inferior, un copil de 9 ani cu traumatism cranio cerebral și un copil de 11 ani cu un traumatism cranio cerebral și traumatism al membrului superior.

Singurul care a scăpat complet nevătămat în urma acestui accident este copilul în vârstă de 2 ani!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions