Conecteaza-te cu noi

Actual

Mamaia: Biciclist accidentat de un autoturism

Published

on

Riscurile plimbării cu bicicleta la malul mării au rămas la fel de mari ca și vara. În cursul zilei de azi, la ora 15:59 un bărbat de 38 de ani a condus autoturismul marca Skoda Rapid, pe bdul Mamaia din staţiunea Mamaia, banda a I-a, dinspre Constanţa către Năvodari.

În momentul în care a ajuns în în dreptul pasarelei de la hotelul Rex, nu a păstrat o distanță laterală faţă de un biciclist de 39 de ani, care circula pe partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie de deplasare, și l-a lovit cu oglinda laterală drepta a autoturismului.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al serviciului de Ambulanță Constanța, care a stabilit că biciclistul are un traumatism al umărului și l-au transportat la spitalul județean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions