Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Organizația Porturilor Maritime Europene se întâlnește, în premieră, la Constanța

Published

on

Pe 18 septembrie 2018, Portul Constanța va găzdui, în premieră, întâlnirea Comitetului Executiv al European Sea Ports Organization (Organizația Porturilor Maritime Europene).

Reprezentanți ai managementului a peste 30 de porturi europene se vor întâlni în Portul Constanța pentru a discuta cele mai noi provocări din transportul maritim, noutățile legislative la nivel european, probleme interne ale organizației.

Evenimentul este organizat pentru prima oară în România, fiind o ocazie ca delegații ESPO să cunoască Portul Constanța și potențialul sau, de a discuta despre problemele specifice acestei zone.
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanța este membru cu drepturi depline al ESPO din 2007.
Sunt așteptati la întâlnirea Comitetului Executiv al European Sea Ports Organization (Organizația Porturilor Maritime Europene) și reprezentanți ai Guvernului României.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions