Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Grav accident rutier la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian

Published

on

echipaj smurd

În cursul acestei dimineți, la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian a avut loc un grav accident rutier. Un autoturism în care se aflau două persoane a intrat într-un stâlp.

La fața locului au fost direcționate următoarele resurse: un Smurd B, un Smurd C, un Saj B2 precum și polițiști ai Serviciului Rutier.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, una dintre victimele acestui accident este în stopcardiorespirator, iar cea de-a doua e conștientă.

Update: Cea de a doua victimă, șoferul, are traumatism craniocerebral și traumatism de membre inferioare. Este conștient și a fost transportat la spitalul județean.

Update2: Bărbatul care a intrat în stop cardiorespirator a fost resuscitat zeci de minute. Din păcate, fără rezultat – tânărul a fost declarat decedat.

În zona accidentului, circulația rutieră este îngreunată. Traficul se desfășoară pe un singur sens.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions