Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Sperietori pentru turiști: geamanduri în formă de cruce, pe litoral. Ce mesaj este inscripționat pe ele

Published

on

Salvamarii de pe litoralul românesc au primit geamanduri sub formă de cruce din partea Fundației pentru SMURD, cu rolul de a speria turiștii ce intenționează să se avânte în mare.

”Fără aventură după geamandură. Pericol de înec după acest punct. 30 de oameni au murit anul trecut după ce au depășit geamandurile. Întoarce-te acum!”, este mesajul inscripționat pe ele.

Operatorii de plaje vor fi nevoiți să monteze și aceste geamanduri, pe lângă cele existente. Deja au fost instalate câteva dintre ele.

Unii turiști sunt  revoltați de această măsură, în vreme ce alții o laudă și spun că este o idee bună.

”IN-CRE-DI-BIL!!!!

Asta au primit salvamarii din statiunile de pe litoral de la Raed Arafat (Fundația pentru SMURD) pentru a monta in locul actualelor geamanduri. Nu e o glumă: gemanduri in formă de cruci!

Demență curată!”, a scris Robert Turcescu.

Foto: Facebook Robert Turcescu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions