Connect with us

Actual

Grav accident rutier la ieșirea din Medgidia spre Valea Dacilor

Published

on

În cursul zilei de azi, 24 iunie, în jurul orei 13.00, la ieșirea din Medgidia spre Valea Dacilor a avut loc un grav accident rutier.

Din primele informații, sunt trei persoane rănite. La fața locului intervin următoarele resurse: Smurd B, Smurd C2, precum și două echipaje Saj B2.

Un copil în vârstă de 8 ani este în stare gravă, cu traumatism cranio cerebral – a fost predat spitalului din Medgidia.

De asemenea, un bărbat a rămas încarcerat și este inconștient, iar o femeie este în stare stabilă.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

Update: Șase persoane au ajuns la spitalele Medgidia și județean.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, la locul accidentului au fost găsite 6 victime.

O victimă era în comă, iar ulterior a intrat în stop cardiorespirator. S-a efectuat protocol de resuscitare în urma căruia pacientul și-a recuperat funcțiile vitale și va fi transportat la spitalul județean.

Un copil în vârstă de 8 ani are traumatism cranian grav, este în stare critică și a fost transportat la spitalul Medgidia.

Advertisement

De asemenea, au fost găsiți doi copii conștienți, stabili, cu traumatisme ușoare, o femeie cu traumatism cranio facial și un bărbat cu traumatism toraco abdominal.

Toți pacienții au fost transportați la spitalele Medgidia și județean.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement