Connect with us

Actual

Grav accident rutier la ieșirea din Medgidia spre Valea Dacilor

Publicat

la

În cursul zilei de azi, 24 iunie, în jurul orei 13.00, la ieșirea din Medgidia spre Valea Dacilor a avut loc un grav accident rutier.

Din primele informații, sunt trei persoane rănite. La fața locului intervin următoarele resurse: Smurd B, Smurd C2, precum și două echipaje Saj B2.

Un copil în vârstă de 8 ani este în stare gravă, cu traumatism cranio cerebral – a fost predat spitalului din Medgidia.

De asemenea, un bărbat a rămas încarcerat și este inconștient, iar o femeie este în stare stabilă.

Știre în curs de actualizare.

Update: Șase persoane au ajuns la spitalele Medgidia și județean.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, la locul accidentului au fost găsite 6 victime.

O victimă era în comă, iar ulterior a intrat în stop cardiorespirator. S-a efectuat protocol de resuscitare în urma căruia pacientul și-a recuperat funcțiile vitale și va fi transportat la spitalul județean.

Un copil în vârstă de 8 ani are traumatism cranian grav, este în stare critică și a fost transportat la spitalul Medgidia.

De asemenea, au fost găsiți doi copii conștienți, stabili, cu traumatisme ușoare, o femeie cu traumatism cranio facial și un bărbat cu traumatism toraco abdominal.

Toți pacienții au fost transportați la spitalele Medgidia și județean.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Portul Militar Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 13 august, în intervalul orar 9:00 – 17:00, CT BUS pune la dispoziția publicului călător două autobuze ce vor efectua curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța) și retur.

Cele 2 autobuze vor asigura transportul către și de la festivitățile prilejuite de ,,Ziua Porților Deschise în Portul Militar”.

Reamintim că mâine, în portul militar Constanța, publicul este invitat, în intervalul orar 9.00-17.00, la Ziua Porților Deschise, unde vor putea fi vizitate nave militare, un elicopter Puma Naval, expoziții de tehnică și armament, standuri cu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, iar pasionații de nave pot experimenta, gratuit, tensiunea din interiorul bătăliilor navale virtuale, într-un spațiu special amenajat de echipa World of Warships.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Florin Vizan, noul director general al Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Florin Vizan va fi, începând cu data de 16 august, noul director general  al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime  SA.

În data de 15 august, îi expiră mandatul de director general lui Florin Goidea. Potrivit surselor noastre, el va ocupa funcția de director adjunct.

Aceste decizii au fost luat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al CNAPMC.

Florin Vizan, susținut de PSD,  a fost director general al DRDP Constanța, funcție în care a fost numit în data de 26 mai a.c.

În perioada guvernării PDL, Vizan s-a aflat la conducerea Petromin, APC, Oil Terminal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Sunt implicate un camion și un autoturism

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 13.15, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La fața intervin următoarele resurse: un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața. Alte două persoane, ambele de 55 de ani, au fost transportate conștiente la spitalul județean Constanța.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: