Connect with us

Actual

Bărbatul care și-a TĂIAT pe față fosta concubină, REȚINUT de polițiștii constănțeni

Published

on

Ieri, în jurul orei 11.45, a afost agitație mare la Judecătoria Constanța. Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, și-a tăiat fosta concubină cu un cuțit pe față.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în cursul serii trecute, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Acesta este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Advertisement

Reamintim că polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța este o femeie, în vârstă de 33 de ani, care prezintă o plagă tăiată. Aceasta fusese  lovită cu un cuțit în zona feței de către fostul concubin, în timpul unui proces care se desfășura la Judecătorie.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

Update: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement