Conecteaza-te cu noi

Actual

Grav accident rutier pe Autostrada Soarelui. Două persoane, transportate la spitalul din Constanța

Published

on

În cursul zilei de azi, 28 iulie, în jurul orei 14.50, pe Autostrada A2 București Constanța, la km 208, sensul de mers spre litoral a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost grav rănite.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, respectiv elicopterul SMURD, un echipaj de descarcerare de la stația Medgidia, o ambulanță Saj și un echipaj al PTS Medgidia.

Două persoane au fost trasportate la spitalul județean din Constanța. Este vorba despre o femeie în vârstă de 54 de ani, care are un traumatism toraco abdominal – aceasta conducea autoturismul. De asemenea, cu elicopterul SMURD a fost transportat la spital un bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta are traumatism toraco abdominal, posibil hemopneumotorax stâng, saturația 90.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions