Connect with us

Politica

Guvernul bagă peste 80 de milioane de lei în 12 aeroporturi regionale. La Kogălniceanu nu ajunge niciun leu!

Published

on

Guvernul s-a întrunit, miercuri, în a doua şedinţă din această săptămână. Printre subiectele aflate pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapele I şi II. De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat şi un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume tot din Fondul de rezervă pentru susţinerea activităţii aeroporturilor regionale pentru care consiliile judeţene au calitatea de autoritate publică tutelară.

Concret, este vorba de peste 84 de milioane de lei care vor fi acordaţi pentru a susţine activitatea unui număr de 12 aeroporturi regionale. Conform documentului, banii vor merge la aeroporturile din Cluj, Iaşi, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava, Arad, Maramureş, Oradea, Satu Mare, Târgu Mureş şi Tulcea. Și niciun leu pentru aeroportul de la Mihail Kogălniceanu!

foto: Ziua de Constanta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!