Connect with us

Politica

Horia Constantinescu s-a întors în PSD

Published

on

Horia Constantinescu, fost candidat la Primăria Constanța și șef al OPC Constanța, a revenit în PSD.

Informația a fost confirmată de conducerea Biroului PSD Constanța.

“Domnul Horia Constantinescu și a depus adeziunea în sedinta de ieri a Biroului Permanent Municipal”, transmite conducerea PSD Constanța.

Reamintim faptul că Horia Constantinescu a demisionat din PSD Constanța înaintea campaniei electorale pentru Primăria Constanța, ocazie cu care a intrat în competiția pentru fotoliul de primar al municipiului.

După alegerile locale de anul trecut, Horia Constantinescu a fost, pentru o perioadă scurtă, unul dintre consilierii personali ai primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!