Conecteaza-te cu noi
SEAS

Video

Guvernul își bate joc de urmașii persoanelor persecutate. O dezbatere organizată de parlamentarii USR și FD

Published

on

Dezbatere USR si FD Stelian Ion Bogdan Bola si Remus Negoi

Guvernanții își bat joc de urmașii persoanelor persecutate. Există o lege reparatorie, încă din 2021, însă prin ordonanțe-trenuleț aplicarea acesteia este amânată de la un an la altul. ”Așteaptă să murim ca să nu ne dea nimic” – spun beneficiarii care nu beneficiază, în fapt, de nimic. Convinși că legea va fi aplicată doar în urma unei presiuni publice, parlamentarii USR Constanța și Forța Dreptei Constanța și-au unit forțele și au organizat, ieri, o debatere pe această temă. Au luat cuvântul deputații Stelian Ion (USR) și Bogdan Bola (FD), precum și senatorul Remus Negoi (USR). Mai multe detalii în clipul de mai jos:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions