Conecteaza-te cu noi

Societate

Handbalista Diana Șamanț, cea mai valoroasă jucătoare a finalei Campionatului European Universitar

Published

on

handbalista uoc

Diana Șamanț, handbalistă în echipa Universității Ovidius din Constanța, a fost desemnată MVP la Campionatul European Universitar 2023.

În premieră pentru sportul universitar românesc, Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a înregistrat o nouă performanță în cadrul Campionatului European Universitar de handbal feminin (Podgorița, Muntenegru), sportiva Diana Șamanț, de la CSM Deva, fiind declarată cea mai valoroasă jucătoare (MVP) a finalei competiției.

”Premiul de MVP a venit ca un plus de recunoaștere a eforturilor depuse, alături de victoria echipei, fără de care nu l-aș fi putut obține. Sunt foarte fericită și mândră pentru titlul de campioană dobândit, munca și dedicarea noastră și-au spus cuvântul și am reușit să avem cel mai frumos rezultat. Le mulțumesc atât antrenorilor, cât și colegelor de echipă pentru această experiență încununată cu medaliile de aur.”, a precizat Diana Șamanț.

Echipa UOC este prima echipă de handbal feminin a unei universități din România care câștigă Campionatul European Universitar.

”Studentele Universității Ovidius din Constanța au câștigat sâmbătă, 14 iulie 2023, finala Campionatului European Universitar de handbal feminin, contra echipei Universității Maghiare de Științe ale Sportului, cu scorul de 24-20.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Finala Campionatului European Universitar de handbal feminin, câștigată de sportivele de la Ovidius

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions