Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Handbalistele de la CSO Ovidiu au obținut o victorie clară împotriva CS KIR Constanța

Published

on

Ieri, 16 octombrie, s-a desfășurat o nouă etapă în Campionatul Național de handbal. Junioarele III de la Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu joacă în etapa zonală, în grupa D și au avut meci cu echipa CS KIR Constanța, pe care a învins-o cu scorul de 31-10.

Cele mai multe goluri pentru fetele din Ovidiu, 11 la număr, au fost înscrise de către Cătălina Constantin.

Meciul s-a desfășurat pe un teren din Mangalia, iar în urma acestei victorii clare echipa CSO Ovidiu a urcat pe poziția a II-a în clasament, după HC Omer Constanța.

Precizăm că în etapa zonală, grupa D, sunt înscrise 7 echipe, respectiv: HC Omer Constanța, CSO Ovidiu, CSS Medgidia, CSM Fetești, CSS Tulcea, CSS 1 Constanța și Asociația CS KIR Constanța.

Antrenoarea CSO Ovidiu, Cristina Rusali, a fost foarte mulțumită de jocul elevelor sale, născute în anii 2008 și 2009. De asemenea, a felicitat-o și pe antrenoarea de la Asociația CS KIR Constanța.

”În primul rând, vreau să o felicit pe colega mea de la Asociația CS KIR Constanța – ne bucurăm că avem din ce în ce mai multe echipe din județul nostru. Cinci dintre echipele grupei D sunt din județul Constanța. Mă bucur foarte mult că fetele noastre au jucat într-un mod colectiv, fair-play și sperăm să gestionăm și mai bine fiecare fază a jocului și să facem o figură din ce în ce mai bună, să progresăm de la meci la meci. Este foarte important să câștigăm la capitolul frumusețe în joc!”, a precizat Cristina Rusali.

Nu în ultimul rând, ea a ținut să aducă mulțumiri conducerii Primăriei orașului Ovidiu, fără de care nu ar fi putut să desfășoare activitatea de antrenor al echipei de handbal.

”Mulțumesc Primăriei, precum și domnului primar pentru  susținerea de ani de zile a tuturor echipelor sportive din orașul Ovidiu.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions