Conecteaza-te cu noi

Societate

Handbalistele de la CSO Ovidiu s-au calificat în Grupa de Valoare a Campionatului Național

Published

on

handbal cso ovidiu

Handbalistele Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu și-au asigurat calificarea în Grupa de Valoare a Campionatului Național. Sportivele antrenate de Cristina Rusali au câștigat ambele meciuri disputate anul acesta.

Este vorba despre meciul care s-a jucat la Fetești, în data de 16 februarie, și cel de la Ovidiu cu CSS Medgidia, care a avut loc în data de 25 februarie.

Ambele meciuri au fost câștigate de sportivele din Ovidiu, respectiv CSM Fetești – CSO Ovidiu 18 – 30 și CSO Ovidiu – CSS Medgidia 25 – 15.

În acest moment, clasamentul Juniori 3 seria D feminin este următorul:

Advertisement
  1. HC Omer Constanța – 24 p
  2. CSO Ovidiu – 20 p
  3. CSS Medgidia – 14 p
  4. CSM Fetești – 9 p
  5. CSS Tulcea – 9 p
  6. CSS 1 Constanța – 7 p
  7. Asociația CS KIR Constanța – 1 p

Prin rezultatele obținute, sportivele de la CSO Ovidiu și-au asigurat locul 2 în clasamentul seriei D, așa că sunt calificate fără nici un fel de probleme în Grupa de Valoare a Campionatului Național de junioare 3.

Iată ce a declarat pentru Ordinea.Ro Cristina Rusali, antrenor al handbalistelor de la CSO Ovidiu:

”Fetele sunt motivate și vor să abordeze următoarea etapă a competiției cu mare  responsabilitate și seriozitate. Ne dorim să jucăm cel mai bun joc al nostru și să-i bucurăm pe oamenii care ne sunt alături. Sperăm să demonstrăm că merităm să fim printre cele mai bune echipe din țară!”

În cursul săptămânii trecute, handbalistele CSO Ovidiu au fost plecate în cantonament la Moroeni, localitate situată la 24 km de Sinaia, în județul Dâmbovița.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions