Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Horia Constantinescu, mesaj pentru comisarii ANPC: “Aici se muncește, nu se ia șpagă”

Published

on

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, șterge pe jos cu comisarii din subordinea sa. Constantinescu spune că unii comisari, învățați să ia șpăgi, au ajuns să facă false revolte, în care se plâng că muncesc în exces.

“Revolta nimănui, condusa de Bula. Ieri apărea un articol legat de cum se plâng UNII comisari (anonimi) ANPC ca sunt pusi la munca si ca trebuie sa nu mai trateze superficial activitatea. Avem multi, foarte multi comisari buni si foarte buni, iar acestia au dreptul sa se planga ca nu au conditii de munca, ca nu au calculatoare sau masini, ca sediile sunt ponosite si greu de lucrat in ele, dar ca muncesc mult nu s-a plâns niciunul!

Se plang SPAGARII, condusi de Bula! Ei au de intrat la marii retaileri, unde, pana acum, treceau sa-si ia cremwustii si vedeau doar orarul lipsa. Acum, au de scris tot si se sperie de cât nu au facut-o in trecut! Acum, fac treabă si sunt inspaimantati ca, mult timp, nici nu au avut noțiunea. Se plâng si ca se pune presiune pe ei. Au dreptate! Asa fac! Sunt un nenorocit! Demisie se scrie cu D mare! Aici se muncește, nu se ia spaga si se fac acte complexe!

Va agatati de orice scandal sa bagati bațul prin gard! Lasati pixurile jos, cei ce va simțiți abuzați! Ramaneti la birou sau chiar acasa! Cu frâna de mana trasa, iesiti in evidenta! Va asteapta Bula la cafea! PS In poza se vede tunelul si lumina de la capatul acestuia! Eu (GLUMA)”, scrie Constantinescu pe Facebook.

Declarația șefului de la Protecția Consumatorilor vine la doar o săptămâna de la verificările pe care procurorii DNA le-au făcut la sediul ANPC, în spatele acțiunii fiind aduse în discuție fapte de luare de mită și trafic de influență.

Informația completă este aici:

Procurorii DNA au descins în sediul ANPC – Fapte de luare de mită și trafic de influență (surse)

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions