Connect with us

Actual

Hoți de buzunare din autobuzele din Constanța, arestați

Published

on

Doi bărbați din municipiul Constanța au ajuns în spatele gratiilor pentru furt calificat. Aceștia au sustras portofele în mijloacele de transport în comun.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în două dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat 2 bărbați, de 34, respectiv 35 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 6 iunie a.c., persoanele în cauză au sustras, dintr-un rucsac, portofelul unei femei, de 20 de ani, în timp ce aceasta se urca într-un autobuz din municipiul Constanța.
Totodată, la data de 14 iulie a.c., bărbații au sustras, dintr-o poșetă, portofelul unei femei, de 68 de ani, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun din municipiul Constanța.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, fiind identificați cei 2 bărbați.

Advertisement

”La aceeași dată, aceștia au fost reținuti pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată.
Ieri, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement