Connect with us

Administratie

Huțucă, despre proiectele începute ale administrației Chițac: Vă asigur că, în 2023, toate acestea vor fi finalizate

Published

on

Administrația Chițac este aspru criticată pentru modul cum arată orașul, dar și pentru că, în multe situații, lucrările bat pasul pe loc. Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a încercat să le explice constănțenilor de ce orașul arată ca un șantier.

„Eu sunt într-un permanent dialog primarul Vergil Chițac și el îmi oferă constant informații despre stadiul proiectelor și motivele obiective pentru care anumite proiecte suferă întârzieri, care de multe ori sunt independente de Primărie și au legătură cu alți parteneri care câștigă licitații și nu reușesc să facă față sau intră într-o zonă de insolvență. Din această perspectivă, eu vă asigur de un singur lucru: în anul 2023, toate aceste proiecte care astăzi sunt în diferite stadii vor fi finalizate. Și tot acest aspect pe care orașul Constanța îl are și care ne afectează pe noi toți va fi schimbat în mod radical.“, a declarat Bogdan Huțucă.

Întrebat de Ordinea.ro ce notă i-ar acorda primarului Chițac pentru modul cum a administrat orașul, liderul PNL Constanța a spus că el nu este în măsură să acorde note edilului pentru că „este locuitor al orașului Eforie“. El a spus că știe foarte bine ceea ce face primarul Chițac și ce argumente are în spatele deciziilor lui. De aceea, el se declară mulțumit de modul cum își efectuează actul de management primarul Vergil Chițac.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement