Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța vrea să ridice o parcare etajată în zona Casei de Cultură. A scos la licitație elaborarea PUZ-ului

Published

on

În campania electorală din 2020, dar și la începutul mandatului său, primarul Constanței, Vergil Chițac, ne promitea că vom avea în mandatul său o parcare la 500 m de casă. Până în prezent, parcarea la 500 de metri de casă rămâne doar la stadiul de promisiune. Abia în al doilea an la cârma administrației locale, Chițac și compania au început demersurile pentru a construi o parcare etajată în zona Casei de Cultură. În acest sens, Primăria Constanța a publicat un anunț prin care caută o firmă care să elaboreze Planul Urbanistic Zonal pentru parcare supraetajată în zona Casa de Cultură. Valoarea estimată a contractului se ridică la 134.232 de lei cu TVA. Data limită pentru primirea de oferte este de 14 aprilie 2022, ora 23:59.

Este un nou pas pe care administrația locală îl face pentru construirea unei parcări etajate în zona Casa de Cultură. Amintim că, Primăria Constanța a publicat, în luna iunie a anului trecut, un anunț de publicitate privind achiziția directă având ca obiect ”Achiziţionarea Serviciului De Elaborare Documentație Tehnico-Economică Studiu de Fezabilitate „Parcare Publică Multietajată”, Zona Casa de Cultură, În municipiul Constanța”. Suprafața de teren pe care se dorește amplasarea acestei parcări este de 4.500 de metri pătrați, localizată pe Aleea Daliei, în zona blocurilor L127, L126 și L128. Parcarea multietajată ar urma să aibă între 2 și 4 nivele cu minim 800 de locuri, se arăta în anunțul publicat în luna iunie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions