Actual

Iată cum conduc unii șoferi constănțeni: băuți sau fără permis… ori și una și alta

mai 14, 2018 Maria Ionescu

Că unii șoferi constănțeni sunt un pericol pe șosele se știe de foarte multă vreme. Mulți ajung să aibă dosare penale din cauza neatenției lor sau să facă pușcărie pentru că au condus un autoturism după ce au băut zdravăn. Și în acest week-end au fost câțiva prinși de polițiștii constănțeni și s/au ales cu dosare penale. Iată despre ce este vorba:

În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Culmea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Soveja, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Și ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului, din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Însă cele mai multe cazuri au fost prinse în cursul zilei de sâmbătă. Polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Dc 51, direcția Dunăreni-Aliman, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat o minoră, în vârstă de 16 ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitatea Deleni, județul Constanța, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Și polițiștii din cadrul postului de Poliție Ostrov au depistat sâmbătă un bărbat, în vârstă de 41 ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. În toate aceste cauze au fost întocmite dosare penale.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!