Actual

Trei constănțeni au fost prinși în timp ce fumau țigări cu etnobotanice într-o mașină parcată

mai 14, 2018 Maria Ionescu

Astăzi, 14 mai, în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,  în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competenţă,  a observat pe strada Atelierelor,  un autovehicul staţionat  în care se aflau trei tineri. La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în maşină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

În momentul în care li s-a cerut să-şi justifice prezenţa în zonă, având în vedere ora târzie, cei trei le-au declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras, pentru a fuma ţigări cu etnobotanice, fiind consumatori de mai mulţi ani. Lângă autoturism, dar şi în interiorul acestuia, jandarmii au găsit 16 pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor procedurale şi     i-au predat pe cei trei cu vârste cuprinse între 19 ani şi 40 ani, toţi din Constanţa,  lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!