Actual

Județul Constanța: Incendiu la un magazin alimentar

mai 14, 2018 Maria Ionescu

În noaptea care a trecut, a fost agitație mare în localitatea Ciocârlia, unde un magazin alimentar situat pe strada Ștefan cel Mare a luat foc. În jurul orei 2.00 a nopții, a fost solicitat ajutor pentru stingerea flăcărilor.  La fața locului a ajuns rapid o autospecială de stingere de la Detașamentul din Medgidia.

Potrivit biroului de presă al ISU, la magazinul afectat de făcări au ars mai multe produse alimentare dar și o … priză, însă nu au fost înregistrate probleme deosebite. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit. (Foto: Arhiva)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!