Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

„Îl provoc pe arogantul Chițac să meargă la orice școală sau grădiniță din Constanța și să spună că „nu au nevoie de nimic!““ Vezi cine spune asta

Published

on

chitac

 

Consilierii locali din Constanța au aprobat, ieri, un proiect de hotărâre, nr. 430/2023, privind rectificarea bugetului local pe anul 2023. În fapt, este vorba de acordarea unui nou împrumut de 10 milioane de lei către Termocentrale Constanța, viitorul CET al orașului. Chițac a luat cele 10 milioane de lei de la Învățământ și i-a dat ca împrumut către Termocentrale Constanța, viitorul CET al orașului.

Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion critică dur măsura lui Chițac și spune că primarul e rupt de realitate.

„Părinții cotizează încă la fondul clasei pentru dotări și reparații elementare în școlile din Constanța. În mod normal, costurile ar fi trebuit acoperite de Primărie, dar Vergil Chițac tocmai transferă 10 milioane de lei din bugetul alocat Învățământului pentru a împrumuta Termocentrale SRL.

Școlile din Constanța „nu au nevoie de nimic“, își justifică decizia primarul Chițac, aprobată în ședința de Consiliu Local de ieri, cu votul majoritar al consilierilor PNL și PSD.

Iată cum, susținut de gașca toxică PSD-PNL, primarul Chițac jonglează cu banii constănțenilor așa cum are el chef și cum îi dictează indivizii din jurul său care, împreună cu el, au ajuns suspecți în dosare pentru fapte de corupție și abuz în serviciu.

Îl provoc pe arogantul Vergil Chițac să meargă la orice școală sau grădiniță din Constanța și să spună „școlile nu au nevoie de nimic“ și părinților care, din nou, au băgat mâinile în buzunare pentru a plăti reparații sau dotări din sălile de clasă. 

Aceștia sunt primarii PNL din „România educată“ a lui Iohannis, acesta este Vergil Chițac, primar în Constanța, dar cu domiciliul în Eforie, spărgător a milioane de euro pe luminițe de Sărbători, pe evenimente cu cântec și drone, în timp ce orașul este sugrumat și învăluit în praful de pe șantierele incompetenței.

Citește și:

Chițac a luat 10 milioane de lei de la Învățământ și i-a dat ca împrumut către Termocentrale Constanța, viitorul CET al orașului

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions