Actual

Ilie Năstase, scandal cu polițiștii. Prins băut în trafic, fostul tenismen a fost dus la audieri

mai 25, 2018 Maria Ionescu

Ilie Năstase, scandal uriaș cu Poliția Rutieră, în zona de nord a Capitalei! Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii în noaptea care a trecut, pe Şoseaua Nordului din Capitală. Așa că a fost deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, a anunțat Antena3. De asemenea, Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice.

În jurul orei 4.45, pe Sos Nordului, zona ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Dat fiind faptul că se afla în vădită stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor, așa că a fost încătușat și condus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.

Însă și acolo a refuzat recoltarea mostrelor, așa că a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i s-a întocmit dosar penal.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!