Actual

Impact între două mașini, la Hanul Morilor! Unul dintre șoferi era băut

mai 13, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, pe DN 2A, în zona Hanului Morilor a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. O șoferiță de 28 de ani, din Hârșova a vrut să efectueze un viraj la stânga fără a se asigura. Să nu vă imaginați că șoferița are permis de foarte puțină vreme și, din lipsă de experiență a intrat astfel pe șosea: ea conduce încă din anul 2014!

În acel moment a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în aceeași direcție de mers, pe banda a doua. La fața locului au ajuns echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere. Polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei, un bărbat de 49 de ani, din Hârșova, era băut. În urma punerii etilotestului, s-a stabilit că el avea o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool în aerul expirat.  Polițiștii au întocmit dosar penal.

În ceea ce privește persoanele ușor rănite, acestea au fost transportate la Spital în vederea îngrijilor medicale de specialitate.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!