Actual

Scandal în Constanța! Șase bărbați au ajuns la Poliție

mai 13, 2018 Maria Ionescu

În această dimineață, pe strada Cișmelei din Constanța, în dreptul unui fast-food a izbucnit un scandal pentru calmarea căruia a fost necesară intervenția poliției. Era în jurul orei 6.30, când vecinii au anunțat poliția despre bătălia care să dă afară.

Ajunși la fața locului, polițiștii de la Secției 2 au găsit 6 bărbați care își împărțeau pumni și picioare. Așa că, fără prea multe discuții, cu toții au fost conduși la sediul Secției de Poliție. Trei dintre ei – tineri  de 26, 28 și 30 de ani – au fost sancționați contravențional pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!