Actual

Scandal într-un club din Mamaia! Trei bărbați au fost arestați

mai 13, 2018 Maria Ionescu

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, într-un club din Mamaia s-a iscat un scandal. Pentru a aplana conflictul, la fața locului a fost solicitat un echipaj al Poliției Mamaia. Așa că, pe la ora 3.45, un polițist însoțit de un jandarm s-au dus în club și au încercat să calmeze spiritele. Numai că nu au reușit.

Ba, mai mult, au fost înjurați și amenințați de mai multe persoane. Potrivit IPJ Constanța, în momentul în care li s-a cerut să se legitimeze, trei tineri, cu vârste de 30 și 31 ani de ani, din Constanța au agresat atât polițistul cât și jandarmul. Imediat după aceea, cei trei au fost conduși la sediul poliției pentru cercetrări. Ulterior, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru ultraj.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!